Új fogások a Séf Asztalán

A jelmondat még mindig érvényes, hiszen a februárban, a West Endben megnyitott Séf Asztala továbbra is a minőséget tartja a legfontosabb szempontnak. Természetesen a kínálat is fontos, mi sem mutatja ezt jobban, hogy még 5 hónap sem telt el, az étlap máris frissült, persze a kedvencek megmaradtak.

Friss kínálattal várja a vendégeket a West End egyik legigényesebb étterme

A fiatal és fiatalos étterem nagy figyelmet fordít a vendégekre, és pont ezért hallgat az ötleteikre is. Az étlapmódosítás épp ezek nyomán született meg. A vendégektől érkezett észrevételeket beillesztették a kombinálhatóság égisze alá, hiszen a Séf Asztala ezen lehetőséggel adja meg a nagyobb mozgástér élményét – már mai a kínálatot illeti.  Ebből mindenki úgy válogathat, ahogy jól esik neki. Ebben mostantól segítség lesz a képes étlap is, amely olyan formában mutatja meg a válaszható ételek listáját, ahogy az a tányérunkra kerül.

Az alapkínálat továbbra is a rántott hús, a sültkolbász és nudli.

Ezek mellett most megjelent a Rántott húsos zsemle, amely egy kovászos zsemle, ebbe kerül a vendég által választott rántott hús, korianderes káposztasalátával, és savanyú uborkával.

Csirkemell salátával, hölgyeknek: amely zöldsaláta mustáros dressinggel. Persze diétázó férfiak is kedvük szerint választhatják.

Kolbászos kifli, választható kolbásszal, pirított hagymával, mustárral és salátával.

Már új meleg körettel tehetjük élvezetesebbé a kolbászunkat vagy a rántott húsunkat. Mostantól tepsis krumplit is kérhetünk, amely ízét tovább fokozhatjuk cheddar, capri, fokhagymás-tejfölös vagy zöld curry öntettel.

Aki már megszokta és nem engedne ebből, és aki még esetleg nem ismeri, maradt az eddigi ételkínálat és kombinálhatóság.

A rántott húsnál dönthetünk, milyen húsból szeretnénk, csirkéből, sertésből vagy marhából, éhségünknek megfelelően három féle méretből választhatunk.

Ha megvan a kiválasztott hús és méret, különböző mártásokkal és salátákkal bővíthetjük tányérunk kínálatát.

A sültkolbász kínálat is töprengésre készteti az embert, ha választás elé kerül.

Négyféle kolbász vár ránk, így citromos csirke, mediterrán marha, házi magyaros sertés, és májas almás sertés. Ezekhez kétféle kenyérlepényből és 4 féle mustárból választhatunk, és kérhetünk hozzá salátaféléket és egyéb köretet is.

A kicsi vagy nagy adag nudlit pedig ízesíthetjük eper-, barack- vagy szilvalekvárral, esetleg édes tejföllel. Felturbózhatjuk különböző szórásokkal, karamellizált dióval vagy étcsokival.

Szomjunkat 4-5 féle házi szörppel csillapíthatjuk, a kínálat itt is rendszeresen változik, érdemes kérdezni a munkatársaktól.

Aki pedig nem szívesen eszik a járókelők-nézelődők között, az étteremnek van beülős része is, az ételeket pedig újrahasznosított papírból készült tányérokról fogyaszthatjuk.

A minőséget Wolf András neve garantálja, aki az ország egyik legismertebb és legelismertebb fine dining séfje. A sokcsillagos éttermekből azért „költözött” mégis a plázába, mert az ilyen bevásárlóközpontokat nem kerülhetjük el. Ezekben a centerekben találunk ennivalót is, méghozzá őrült mennyiségben, bár csak igen ritkán jó minőségben. Ám az üzemeltető Eventrend Holding és Wolf András séf hitt abban, hogy ennek nem kell így maradnia: február óta bebizonyították, hogy igenis van létjogosultsága a friss és igényes, ám mindennapi kedvenceknek a plázákban is.

A fogások frissen készülnek, ám a konyhatechnológiának hála, a vendégeknek erre mindössze 3-4 percet kell várniuk. Nem az étlap bőségére mentek, hanem a minőségére, a variációs lehetőségek pedig igen széles kombinációs megoldásokat biztosítanak.

Wolf András séfet rajongói természetesen továbbra is megtalálják a New York Palota Salon Éttermében és a New York Kávéházban.


LEGFRISSEBB HÍREK

WeLoveBudapest

Igazság szerint mondhatjuk, hogy csak pislogtunk, mikor megtudtuk, hogy a Wolf András nevével fémjelzett ételbár, vagy akár gyorsétteremnek is hívható comfort foodra szakosodott Séf Asztala a Westend kellős közepén helyezkedik el. Nem, nincs csalás, hogy utcafronti, nem fogták vissza magukat, bedobták a mélyvízbe. A tapétaragasztóval vetekedő zöldborsófőzelékek és skót ajánlatok között megjelent egy hely, ahol jóféle alapanyagokból háromféle ételt készítenek, a fine dining világából megismert séf, Wolf András vezényletével. Kóstoltunk, feldolgoztuk a neonfényt. Furcsa, de jó élmény.

Rántott hús és világbéke

Mit csinál a fine dining világából ismert séf a pláza közepén? Vonyítva menekül, gondolhatnánk, de nem: Wolf András a markába köpött, és a csúcsgasztronómia képviselői közül először nyit kifőzdét bevásárlóközpontban. Bátor, de lehet, hogy neki lesz igaza.

További hírek >
New York Café TripAdvisor