Séf Asztala

A Séf Asztala számunkra a törődésről, gondoskodásról szól, méghozzá egy olyan környezetben, ahol olykor elfeledik azt, mennyire is fontos, hogy mit eszünk, és azok milyen alapanyagokból készülnek. Olyan mindennapi kedvenceket készítünk mint a rántott hús friss tejfölös uborkasalátával, házi kolbászok kézműves mustárokkal és friss nudli igazi gyümölcslekvárokkal. Mikor ezeket az ételeket szakértelemmel és gondossággal készítik el és teszik elénk, akkor jövünk rá igazán, mekkora élmény is őket elfogyasztani, miért is rajongunk értük annyira. Ezt az élményt szeretnénk mi is minden nap visszaadni a Westend Food Court szintjén, egy olyan gyorsétteremként, mely mindenki számára szerethető lesz. 


A Séf Asztalánál tehát egyértelmű a célunk: közkedvelt ételeket szakértelemmel, minőségi alapanyagokból frissen elkészíteni, méghozzá elérhető áron. Egy olyan helyet hozunk létre, mely nem a luxusról szól, csupán igényes, természetes, szerethető és éppen ezért hiteles, ugyanakkor reményeink szerint korszakalkotó is egyben, hiszen a csúcsgasztronómiában jártas séf ilyen környezetben még nem nyitott gyorséttermet.


címkék:





LEGFRISSEBB HÍREK

Wolf András

Lassan egy éve ujjongtunk azon, hogy megnyílt a Wolf András nevével fémjelzett Séf asztala a Westendben. Ezzel együtt pedig a minőségi gyorsétterem paradoxona is feloldódni látszott, ráadásul András olyan ízeket hozott vissza a bevásárlóközpont jó hangulatú büféjébe, amiket gyerekkorában ő is szeretett. Így jött képbe a krumplinudli is.  

Séf Asztala Papp László Budapest Sportaréna

Végre a koncertek, rendezvényeken előtt, közben és után is jót ehetünk. A Westendben lévő étterem után hamarosan a Papp László Budapest Sportarénában is beleharaphatunk a Séf Asztala ételeibe.

WeLoveBudapest

Igazság szerint mondhatjuk, hogy csak pislogtunk, mikor megtudtuk, hogy a Wolf András nevével fémjelzett ételbár, vagy akár gyorsétteremnek is hívható comfort foodra szakosodott Séf Asztala a Westend kellős közepén helyezkedik el. Nem, nincs csalás, hogy utcafronti, nem fogták vissza magukat, bedobták a mélyvízbe. A tapétaragasztóval vetekedő zöldborsófőzelékek és skót ajánlatok között megjelent egy hely, ahol jóféle alapanyagokból háromféle ételt készítenek, a fine dining világából megismert séf, Wolf András vezényletével. Kóstoltunk, feldolgoztuk a neonfényt. Furcsa, de jó élmény.

További hírek >
New York Café TripAdvisor