Séf Asztala

A Séf Asztala számunkra a törődésről, gondoskodásról szól, méghozzá egy olyan környezetben, ahol olykor elfeledik azt, mennyire is fontos, hogy mit eszünk, és azok milyen alapanyagokból készülnek. Olyan mindennapi kedvenceket készítünk mint a rántott hús friss tejfölös uborkasalátával, házi kolbászok kézműves mustárokkal és friss nudli igazi gyümölcslekvárokkal. Mikor ezeket az ételeket szakértelemmel és gondossággal készítik el és teszik elénk, akkor jövünk rá igazán, mekkora élmény is őket elfogyasztani, miért is rajongunk értük annyira. Ezt az élményt szeretnénk mi is minden nap visszaadni a Westend Food Court szintjén, egy olyan gyorsétteremként, mely mindenki számára szerethető lesz. 


A Séf Asztalánál tehát egyértelmű a célunk: közkedvelt ételeket szakértelemmel, minőségi alapanyagokból frissen elkészíteni, méghozzá elérhető áron. Egy olyan helyet hozunk létre, mely nem a luxusról szól, csupán igényes, természetes, szerethető és éppen ezért hiteles, ugyanakkor reményeink szerint korszakalkotó is egyben, hiszen a csúcsgasztronómiában jártas séf ilyen környezetben még nem nyitott gyorséttermet.


címkék:





LEGFRISSEBB HÍREK

Friss kínálattal várja a vendégeket a West End egyik legigényesebb étterme

A jelmondat még mindig érvényes, hiszen a februárban, a West Endben megnyitott Séf Asztala továbbra is a minőséget tartja a legfontosabb szempontnak. Természetesen a kínálat is fontos, mi sem mutatja ezt jobban, hogy még 5 hónap sem telt el, az étlap máris frissült, persze a kedvencek megmaradtak.

WeLoveBudapest

Igazság szerint mondhatjuk, hogy csak pislogtunk, mikor megtudtuk, hogy a Wolf András nevével fémjelzett ételbár, vagy akár gyorsétteremnek is hívható comfort foodra szakosodott Séf Asztala a Westend kellős közepén helyezkedik el. Nem, nincs csalás, hogy utcafronti, nem fogták vissza magukat, bedobták a mélyvízbe. A tapétaragasztóval vetekedő zöldborsófőzelékek és skót ajánlatok között megjelent egy hely, ahol jóféle alapanyagokból háromféle ételt készítenek, a fine dining világából megismert séf, Wolf András vezényletével. Kóstoltunk, feldolgoztuk a neonfényt. Furcsa, de jó élmény.

Rántott hús és világbéke

Mit csinál a fine dining világából ismert séf a pláza közepén? Vonyítva menekül, gondolhatnánk, de nem: Wolf András a markába köpött, és a csúcsgasztronómia képviselői közül először nyit kifőzdét bevásárlóközpontban. Bátor, de lehet, hogy neki lesz igaza.

További hírek >
New York Café TripAdvisor